domingo, 16 de octubre de 2011

Comencem l'aventura...

Fa més o menys una setmana, vaig comentar als meus alumnes de 4rt de Llatí la intenció d'obrir un blog amb la finalitat de tenir un espai per compartir i comentar  els nostres avenços en l'àrdua però gratificant feina que és ensenyar i aprendre llengües clàssiques (vulgo llatí i grec).
A tots ens va semblar que podria ser força interessant, tot i que, en aquest moment concret de la història de la comunicació, les pàgines tipus xarxes socials, twiter, etc són més, però que molt més populars. Bé, això només fa que el repte sigui més engrescador i els de clàssiques en sabem molt de superar reptes. No oblidem que Odisseu, per exemple, aconsegueix continuar navegant en sèries tan punteres com Phineas i Ferb, Bob Esponja o, els també clàssics, els Simpson.
Per què un títol com "Fes-me riure, Iambe!"? Doncs perquè el sentit de l'humor no s'ha de perdre mai, almenys aquesta és la meva particular visió de la vida i és el que sempre intento transmetre. Com deia Mary Poppins "con un poco de azúcar, la píldora que os dan pasará mejor". 
De moment no us vull entretenir més. Demà us explico qui va ser aquesta Iambe i a quina deessa va aconseguir fer riure. De la seva proesa ja fa més de 2500 anys que en tenim testimonis escrits...que n'aprenguin els del "Club de la Comèdia!".
100 petons i, bona nit!

1 comentario:

  1. ¡Por fín sabré de dónde procede el famoso nombre de Yambe! Yo me considero como una alumna tuya (sufrí muchas excursiones por la Barcelona romana y el museu d'història de catalunya... :P), así que te seguiré! Siempre puedes crear una página de facebook, pero yo creo que el blog no está nada mal.

    Un besito :)

    ResponderEliminar