viernes, 16 de diciembre de 2011

Sortir del laberint

Alumnes de 3r i 4rt d'ESO abans d'entrar a fer la visita
“L’excursió que vam fer al parc del laberint d’Horta em va semblar entretinguda. El temps podia haver estat millor però també podria haver estat pitjor. Crec que l’activitat estava molt ben pensada. Va ser una pena que estiguessin podant el laberint però amb això no s’hi pot fer res. En general em va semblar una bona activitat i em vaig fixar que gairebé totes les estàtues, relleus i altres representacions les havíem estudiat a classe i les coneixia”.

                                                                                              
Aquesta és l’opinió d’un dels alumnes de 3r de la ESO, el Manel García Franco, que va participar en l’excursió que, el dia 18 de novembre, vam fer al Parc del Laberint, compartida també per una altra companya de 3r., la Marta Mas Taylor,  Entre tots tres hem acabat d’escollir les fotos de la sortida que deixen clares dues coses:1) el temps que feia era horrible (gràcies Manel per només dir que “podia haver estat millor”) i 2) ens ho vam passar força bé...com a mínim vam sortir i vam gaudir d’un dels espais oberts “més clàssics” de Barcelona.
Només afegir que vam fer servir el dossier que la Margalida Capellà i Soler tenia al seu blog i que ja he utilitzat els anys anteriors per preparar aquesta sortida. Ara no et deixen entrar al jardí dels boixos ni al jardí domèstic, això no obstant, la resta de la visita es gaudeix més si fas servir el dossier esmentat com a referència.
Per cert, ens vam trobar, tal com han dit el Manel i la Marta, el laberint inaccessible (i també l’espai de la gruta d’Eco i Narcís). Lliçó apresa: el curs vinent o abans o després de novembre. 
Us deixo uns quants documents fotogràfics que demostren que vam treballar molt i ens ho vam passar d'alló més bé.



                                                                                                                    

 Fins aviat!

No hay comentarios:

Publicar un comentario